Полезни съвети

Да си закупя ли обувки онлайн?

Когато наближи момента за купуване на нови обувки,пред нас стоят два варианта. Единият е да си осигурим време и да разгледаме лично колекциите по магазините. Другият-да си купим обувки онлайн.Кое от двете ще предпочетем е наше собствено решение.

Ако не сте сигурни кой начин на пазаруване е за вас, може предварително да си отговорите на няколко въпроса :

Струва ли си цялото обикаляне по магазините?И не е ли по-добре да си поръчаме обувките онлайн?Живеем ли близо до търговска зона или пък се налага да пътуваме  до магазините? В крайна сметка,ако трябва специално да планираме времето си,за да излезем на пазар или пък ще шофираме надалеч,традиционно то пазаруване може би не е  най-добрият избор.

Дали размерът обувки , който нося е много специфичен? Често хората с много малки или много големи стъпала трудно откриват подходящи обувки по магазините. Масово на пазара се зареждат от най-популярните размери.Доакто в интернет магазините разнообразието е чувствително по-голямо. Много често дори можете да си поръчате обувки онлайн,които ще бъдат изработени специално за вашите нужди.

Бих ли си купил обувки онлайн без да съм ги пробвал предварително? Тук отговорът ще се повлияе и от конкретния ни избор.Във всички случаи можем  да върнем или заменим обувките. В някои случаи на последни намаления и разпродажби, обаче,това ще се окаже невъзможно.

Заслужава ли си да плащам за доставка? Ако доставката се заплаща допълнително или сме си купили обувки онлайн от чужбина и поръчката ни ще се облага с данъци-това са все случаи,в които ще направим допълнително разходи. Хубаво е да ги предвидим,за да сме сигурни,че накрая обувките няма да ни струват много повече.

Отговорете на въпросите по-горе и ще намерите най-практичният за вас начин за пазаруване не само на обувки,но и на всички други стоки,от които бихте имали нужда.