drehi

Засякоха Благовеста Бонбонова с рокля нa Alexandra

drehi

Засякоха Благовеста Бонбонова с рокля нa Alexandra

Закачливата брюнетка Благовеста Цакова, която е известна у нас с прякора си Бонбонова се е снимала за немския Плейбой и е пленила почитателите на най-мъжкото  издание с прелестните си форми и предизвикателно излъчване. Благовеста е споделила, че сама е измислила неустоимото си прозвище Бонбонова. Тя е приятелка на футболиста от „Сините“ Пламен Димов. На снимките Бонбонова е в закачлива поза в гръб и мистериозно сваля бельото си. Екипът на германската печатна медия са харесали магнетичното й излъчване, че са предложили да я снимат и за календара им за 2014г. Българката се похвали пред наши журналисти, че е записала в списъка си близо футболен отбор. Тя получи тази година титлата Мис Март и ще сияе от страницата на престижното списание. Ако може да се разчита на коментарите в германските интернет форуми, Благовеста е най-привлекателното момиче от 12-те, избрани да се снимат за календара.

Коцето бил изневерявал на Райна, освен с Плеймейтката Златка Райкова и с друга плеймейтка, с моделката Благоеста Цакова. Коцето и Благовеста били любовници известно време. Благовеста, която е родом от Ямбол, започнала работа като танцьорка в столично заведение, в което Коцето пеел. „Дори се говореше, че Коцето е отнел девствеността на Благовеста“ споделят запознати. Двамата спрели да се виждат по нейна инициатива, когато та започнала да си ляга с футболисти. Освен с Русата Златка и Благовеста, Коцето кръшкал на Райна и с Преслава. Най-дълъг е връзката на Констнатин с близка приятелка на братовчедка му Лиана, която се казва Сандра. Тя е отнела и девствеността на певеца, когато той е бил едва 13-годишен. С нея прекратили отношенията си чак след като той се бракосъчетал с Надя.

Наистина няма лоша реклама и новината, че Благовеста е била любовница на Коцето, докато той е живял с Райна, изстреля Бонбонева към славата и я превърна в магнит за таблоидите.

Leave a Comment