0889 23 01 71
0889 35 35 37

Доставка

Бърза доставка в рамките до 3 работни дни

За направена поръчка в рамките на 14:30 часа в работния ден и съобразена с работното време на куриерската фирма, ние от original.bg, ще се свържем с Вас още на същия ден.  Поръчки, които не са направени в рамките на 14:30 часа или в почивни дни, се обработват на следващия ден и тогава се прави обратна връзка с клиента. Комуникирате с наш сътрудник на посочените телефони, с когото следва да уточните детайлите по адреса, наличности и всички други формалности, свързани с доставката. Пратката ще бъде доставена на посочения от клиента адрес.

Следващи стъпки при доставката

Допълнително поставено лице следва да поиска потвърждение на поръчката заедно с детайлите по доставката, адреса и възможна опция за доставка в ден, който е пожелал клиентът.

Срокът за доставка на пратката не отнема повече от три работни дни на територията на цяла България. За местата, до които куриерите пътуват по график, е възможно доставката да се удължи с още два-три дни. Посоченият от нас срок е зададен с цел да бъдете информирани за периода, в който можете да очаквате доставката.

При забавяния, вследствие на появили се затруднения извън рамките на куриерската фирма, считаме че излишни претенции за обезщетение, анулиране на поръчката или намаление на цената на продукта, са безпочвени. Молим Ви да проявявате търпение за ситуации извън нашите правомощия и контрол! Благодарим за разбирането!

Има ли опция „проверка на пратката“?

Разбира се! При получаване на пратката за нас е важно да подходим максимално точно и коректно към нашите клиенти. Предоставяме Ви опцията „проверка на пратка“.