0889 23 01 71
0889 35 35 37

Доставка

Бърза доставка в рамките до 3 работни дни

За направена поръчка в рамките на 14:30 часа в работния ден и съобразена с работното време на куриерската фирма, ние от original.bg, ще се свържем с Вас още на същия ден.  Поръчки, които не са направени в рамките на 14:30 часа или в почивни дни, се обработват на следващия ден и тогава се прави обратна връзка с клиента. Комуникирате с наш сътрудник на посочените телефони, с когото следва да уточните детайлите по адреса, наличности и всички други формалности, свързани с доставката. Пратката ще бъде доставена на посочения от клиента адрес.

Следващи стъпки при доставката

Допълнително поставено лице следва да поиска потвърждение на поръчката заедно с детайлите по доставката, адреса и възможна опция за доставка в ден, който е пожелал клиентът.

Срокът за доставка на пратката не отнема повече от три работни дни на територията на цяла България. За местата, до които куриерите пътуват по график, е възможно доставката да се удължи с още два-три дни. Посоченият от нас срок е зададен с цел да бъдете информирани за периода, в който можете да очаквате доставката.

При забавяния, вследствие на появили се затруднения извън рамките на куриерската фирма, считаме че излишни претенции за обезщетение, анулиране на поръчката или намаление на цената на продукта, са безпочвени. Молим Ви да проявявате търпение за ситуации извън нашите правомощия и контрол! Благодарим за разбирането!

Има ли опция „проверка на пратката“?

Разбира се! При получаване на пратката за нас е важно да подходим максимално точно и коректно към нашите клиенти. Предоставяме Ви опцията „проверка на пратка“.

Преди да заплатите самата стока, ще имате възможността да я проверите. В случай, че Вашата пратка е объркана, имате пълното право да не я приемате, а ние ще поправим допусната грешка. В такъв случай просто се свържете отново с Оriginal.bg или на посочените телефони, които са предоставени в сайта.
Задължаваме се в максимално кратък срок от време да получите желания от Вас продукт. След получаването на стоката, рекламации се извършват съгласно общите условия на original.bg

Цени на доставка

-       При поръчка на обща стойност под 90,00 лв , куриерската услуга се заплаща от клиента. Стойността на доставката е фиксирана на 4,90 лв с ДДС за територията на цялата страна. с куриерска фирма Д и Д Експрес. При стойност на закупените стоки под 90лв, ако клиента предпочита  куриерска фирма различна от Д и Д Експрес, доставката е за сметка на купувача.

-       При закупуване на стоки, които надвишават стойността от 90,00лв, получавате безплатна доставка до посочен от Вас адрес с куриерска фирма Д и Д Експрес за територията на цялата страна. Това важи независимо дали сте поръчали един артикул или поръчката Ви е на повече от един артикул. Това се отнася за поръчка, комбинирана от всички категорий, с изключение  на автомобилните акумулаторите. При стойност на закупените стоки над 90лв, ако клиента предпочита  куриерска фирма различна от Д и Д Експрес, доставката е за сметка на купувача.

-       За по-обемни поръчки, като например едрогабаритни части и т.н. , се обърнете към нашите представители в сайта на посечените телефони или имейл адрес, за да Ви предоставям по-подробна информация.

Защита на личните данни

Нормално е да има притеснения по отношение на личните данни. Всеизвестни са всякакви злоупотреби с тях, но ние Ви гарантираме 100 % защита. Фирмата е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни. Нужно е само да попълните полетата във връзка с доставката и плащането, което вие желаете, както и полето за рекламация, ако е необходимо. Не се изискват данни за кредитни, дебитни карти и прочее.