0889 23 01 71
0889 35 35 37

Плащане

Условия и видове опции за плащане

Опция „наложен платеж“ при доставка с куриерска фирма

Плащането се извършва при получаване на стоката, която ще бъде доставена от куриер. Плащането се осъществява в брой, независимо дали сте заявили доставка до дома или офиса. Заплащате само и единствено крайната стойност на вашата поръчка от електронната количка без допълнителни такси. Може да проверите крайната стойност в имейла за потвърждаване на поръчката, който ще получите заедно с телефонно обаждане за потвърждаване на поръчката и за допълнителни уточнения.

Плащане по банков път

Имате опцията да заплатите по банков път, ако прецените, че това бива по-практичната опция за вас. За целта е нужно да посочите този вариант на плащане в менюто „Избери начин на плащане“, когато попълвате поръчката. След като завършите поръчката ще се появи страница с данните на нашата сметка.

Същата информация ще получите и в имейла, който сте посочили при попълването на поръчката. Следващата стъпка е да посетите удобен за вас банков клон и да внесете сумата, която дължите. Можете да я преведете и онлайн, ако има такава налична опция. Вашата поръчка ще бъде изпълнена веднага след като се установи постъпление по сметката ни и след обработване на данните в нашата система за плащания.

Този вид плащане изисква малко повече време, защото технологична обработка и проверката на транзакцията са времеемки. Отново следва телефонно обаждане от наш сътрудник за потвърждаване на поръчката и допълнителни уточнения.

Опция „разсрочено плащане“

Original.bg предлага стоки с разсрочено плащане. Това се случва със съдействието на банков сътрудник, с който работим. Моля, за повече информация за този вид плащане да позвъните на посочените телефони. Наш сътрудник ще откликне на обаждането и ще обясни в детайли следващите стъпки, ако сте заинтересовани от този вид плащане и опция. Можете да разчитате на точност и коректност от наша страна при разяснението на всички въпроси. 

Не забравяйте, че фирмата е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни.