За нас

Компанията е с дългогодишен опит в сферата на продажбите на всички видове консумативи, резервни части и аксесоари за автомобили.
        Със старание и желание сме достигнали високо ниво на пазара, като не спираме да оправдаваме очакванията на лоялните ни клиенти.
         Гарантираме за качеството на продуктите, които предлагаме, съобразени с вкуса и предпочитанието на клиента.
        Предлаганите продукти в нашия каталог са разнообразни, а цените - съобразени с всеки джоб.
        За нас eкипът на original.bg е от изключителна важност да предложим не само висококачествени продукти, но и достатъчно квалифициран и компетентен екип от специалисти. Те са на разположение и готови да удовлетворят нуждите на клиента като предложат най-доброто възможно решение и продукт.
        Целта ни е максимално да улесним клиентите си в избора и услугата, от която се нуждаят.
        Можете да ни се доверите изцяло и заедно да изградим стабилни отношения, независимо дали сте корпоративен или краен потребител.
        За още по-голямо улеснение сме изработили достъпна онлайн платформа, на която ще имате възможността да следите всичко ново, което заема място в нашия каталог.
       На един клик разстояние сте от промоционални цени, възможно най-новите и иновативни видове консумативи, части и аксесоари за автомобили.
       С напредването на технологиите вече няма място за оправдания, че не ви остава време за обикаляне из магазините. И за това сме помислили – ето защо ви предоставяме онлайн платформата, от която да „пазарувате“ напълно свободно.

Какво може да откриете в нашия продуктов каталог? Предлагаме широка гама продукти на конкурентни цени. Можете да намерите, както продукт от нисък ценови клас, така и продукт от по-луксозна категория. Компетентното ни мнение в тази област гарантира, че закупените продукти „втора употреба“ излизат доста по-скъпо в повечето случаи. Затова ние предлагаме изцяло нови продукти. В каталога ни намират място: двигателни, хидравлични и трансмисионни масла; експлоатационни течности като антифриз, спирачна течност, течност за чистачки и други; резервни автомобилни части; автоаксесоари.
          При нас ще намерите десетки хиляди артикули, а в случай, че не сте попаднали на продукта, който търсите в нашия онлайн каталог, можете да се свържете с нас по посочените начини. Веднага ще направим обратна връзка с Вас и ще предоставим нужната информация за продукта, който търсите.

 Какво сме постигнали до този момент? Можем да се похвалим с изключителни партньорски взаимоотношения, които сме постигнали с годините и са се утвърдили във времето. Същото така се радваме на многобройна мрежа от потребители, които остават доволни от покупките, отношението и съдействието на нашия екип от специалисти.                  

Стараем се постоянно да обновяваме продуктовия си каталог с различни иновативни продукти, които са с гарантирано качество.

Какво друго можем да Ви предложим? Разбира се, ключпв момент е доставката на закупения артикул. Не се тревожете, ще получите артикула без никакви забележки, защото отделяме особено внимание на доставката.   

Предоставяме Ви и лесни варианти за плащане. Стриктно се спазват условията по сключения договор за покупката и сме на разположение да отговаряме на Вашите въпроси, в случай, че не сте разбрали или сте пропуснали някаква подробност.

Принципи на работа с клиенти Що се отнася до принципите на работа с клиенти, ние държим летвата да е вдигната високо. Не пренебрегваме нашите клиенти, а се стараем и двете страни да останат доволни. Правилната формула е точност и коректност при взаимоотношенията.

Упорито работим и ще продължим да предлагаме модерни и иновативни продукти, що се отнася до автомобилите. Следим внимателно тенденциите и все повече ще обогатяваме каталога си с разнообразни и качествени асортименти.