Цена
РАЗФАСОВКА
 • 200ml
 • 300ml
 • 375ml
 • 400ml
 • 500ml
Производители
 • LIQUI MOLY
 • MOTIP
 • MOTUL
 • PRO-TEC
 • STARLINE
 • TECTANE
 • TRATAUTO
 • WYNN`S

БЛОГ Какво ново

Какво хидравлично масло да изберем за кормилна уредба?

Какво е хидравлично мало и какъв вид течност трябва да се налива в системата отговаряща за правилната работа на волана? Накратко, това е техническа течност, които свойствата се определят на базата на ...

Цялата статия
Какъв акумулатор да изберем за колата и може ли да е втора ръка?

Дори не толкова добре запознатите с устройството на автомобила и частите му, знаят предназначението на акумулатора (батерията)....

Цялата статия

Чистител EGR/дросел

Описание

Почистване на ЕГР клапан и цялата всмукателната система. Това е една иновативна формула с активен разтворител за премахване и отстраняване на типичните за дизела нагар, отлагания и замърсявания.

Чрез простото и целенасочено прилагане на чистителя на ЕГР клапана и всмукателната система, надеждността на дизеловите двигатели се увеличава. Подходящ е и за превозни средства с рециркулация на отработилите га...

зове и филтър за твърди частици.

ВАЖНО: Подходящ е само за използване в дизеловите двигатели!

Спецификации при почистване на ЕГР клапан:

специален чистител на всмукателната система и ЕГР с действие на CO2 просто и целенасочено прилагане безцветна течност без остатък след използването й мощна сила на разтваряне на мръсотиите над 95% от активната съставка Предимства на почистване на ЕГР клапан и всмукателната система на дизел:  почистване и профилактика на цялата всмукателна система без демонтажа и пестене на време пестене на пари – цената е символична за такава процедура чистите ЕГР и всмукателна система осигуряват нормалната и безаварийна работа на дизеловия двигател Подробна информация за продукта:

Дизеловия Ви двигател е неспокоен и не работи добре?

С чистител  можете да извършите почистване на ЕГР клапан без демонтаж на всмукателната система. Препаратът не е запалим и разтваря в детайли всякакви мръсотии в цялата система, така че дизеловият двигател отново работи тихо и плавно.

За да използваме чистител на всмукателната система трябва да осигурим достъп до самата система, като свалите капака и извадите въздушният филтър. Стартираме двигателя и задържаме скоростта на двигателя до 2000 об / мин.  Сега поставете предоставения маркуч и изпръскайте цялото съдържание на спрея на интервали по 2 -3 сек. Ако в процеса на работа оборотите станат 1000 об / мин. да се преустанови пръскането. След това поставете всички части на местата им правилно, с което почистването е завършено.

Оценете продуктите от категория "Чистител EGR/дросел"

Оценка 0 от 0 отзива

Предлагаме безплатна експресна доставка за поръчки над 99 лв. с куриерска компания ЕКОНТ или СПИДИ до всички градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Добрич, Видин, Монтана, Кърджали, Хасково, Димитровград, Ловеч, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Силистра, Търговище, Кюстендил, Габрово, Враца, Русе, Пазарджик, Ямбол, Перник, Гоце Делчев, Елхово, Асеновград, Сандански, Лом, Силистра, Троян, Карнобат и други. Доставяме също така и до най-малките населени места. За продукти със специфична доставка, моля прочетете условията тук.

Безплатна доставка

Безплатна доставка над 99 лв.

Защо да изберете нас?

Защо ние

Доставка до всяка точка на България с куриери:

Защо да изберете нас?

Защо ние

Официална гаранция за всички стоки

Гаранция за връщане: 14 дни

Бърза доставка до офис или врата