Течности

При избора на автомобил видът, комфортът, разходът на гориво и - не на последно място - надеждността са основни фактори, които да наклонят везната в една или друга посока. Но каквато и кола да имате, ако не я поддържате, тя няма да се представя според очакванията ви. Не трябва да забравяме, че в основата на работата на автомобила, освен ако не карате електричка, стоят експлозии, хиляди в секунда.  

 

...

И огромен брой движещи се части, които изискват и заслужават вниманието на шофьора. Не бихте се лишили от вода и трябва да отделяте същото внимание на жизненоважните течности на колата си.

Спирачна течност
Спирачна течност

Редовната смяна на спирачната течност повишава експлоатационните характеристики на спирачната система.
От друга страна, това съдейства за удължаване на полезния живот на спирачните компоненти /при смяната изцяло се отстранява натрупаната вода/.
За оптимално безопастно и надежно функциониране на вашия автомобил подберете правилно подходящите течности или се консултирайте с правилния специалист за тях.

Антифриз
Антифриз

Антифризът е един от главните компоненти, които наливаме в автомобила. Въпросът какъв антифриз да използваме,  е винаги  актуален. Трябва да изхождаме от препоръките на производителите. Обикновено те определят изискванията за вашия автомобил. Сигнал за необходимост от смяна на антифриза  е промяната на цвета. За оптимално безопастно и надежно функциониране на вашия автомобил подберете правилно подходящите течности или се консултирайте с правилния специалист за тях.

Течност за чистачки
Течност за чистачки

Течност за чистачки е смес от денатуриран етилов алкохол и специални миещи вещества (емулгатори), смазочни компоненти, оцветители и ароматизатори.

Дестилирана вода
Дестилирана вода

Дестилирана вода е вода, която е пречистена от всички примеси чрез процеса на дестилация.
Дестилираната вода понякога се използва и в охладителната система на автомобилите.

Добавки
Добавки

Предимствата на различните добавки са неоспорими, но трябва да запомним, че добавката е предотвратяващо действие и тя няма никакъв или малотртаен ефект при настъпил проблем в автомобила.

AD BLUE
AD BLUE

AD BLUE използван за пречистване на изгорелите газове за Дизелови двигатели

Няма намерени продукти

Безплатна доставка

Безплатна доставка над 99 лв.

Защо да изберете нас?

Защо ние

Доставка до всяка точка на България с куриери:

Защо да изберете нас?

Защо ние

Официална гаранция за всички стоки

Гаранция за връщане: 14 дни

Бърза доставка до офис или врата