БЛОГ Какво ново

Идва 800bhp-AMG GT73 седан

Въведение Mercedes-AMG представи концепцията на купето GT с 4 врати на автомобилното изложение в Женева през 2017 г., където прототипният модел имаше V8 хибридна система, която произведе ...


Препоръки за Зимата

Препоръки за Зимно шофиране 1. Не карайте през зимата, докато целият сняг и лед се изчистят от прозорците, страничните огледала, фаровете, задните светлини и най-важното - регистрационнит...


Още статии ...

Масла

Масла

Двигателни масла
Двигателни масла

Двигателно масло или моторно масло е петролен  или синтетичен продукт, чиято цел е да смазват възлите и детайлите в двигателя с вътрешно горене.
Освен да смазват триещи се повърхности, двигателни масла охлаждат определени части на двигателя и имат и почистващо действие.

Хидравлични масла
Хидравлични масла

Хидравлична течност е средството, с което се пренася мощността в хидравлични машини. Обикновените хидравлични течности се основават на минерално масло или вода.  Примери за оборудване, което може да използва хидравлични течности, са багери, хидравлични спирачки, системи за силово кормилно управление, трансмисии, боклукчийски камиони, системи за контрол на самолетите, асансьори и промишлени машини.

Трансмисионни масла
Трансмисионни масла

Трансмисионното масло представлява смес от базово масло и присадки с много добри противоизносни и противозадирни свойства, както и добра термоокислителна стабилност.Основна функция на трансмисионното масло е да смазва хипоидни зъбни предавки в механични и автоматични предавателни кутии на леки и товарни автомобили.

Няма намерени продукти

Безплатна доставка

Безплатна доставка над 99 лв.

Защо да изберете нас?

Защо ние

Доставка до всяка точка на България с куриери:

Защо да изберете нас?

Защо ние

Официална гаранция за всички стоки

Гаранция за връщане: 14 дни

Бърза доставка до офис или врата